topstyleshop.nl

Online style magazine by Pierre

De stijl van Den Haag

Afgelopen weekend was het weer tijd voor een leuke dagtrip in Nederland. Nadat ik vorig jaar de provincie ben ingetrokken en steden zoals: Zwolle, Groningen, Deventer en Meppel heb bezocht was het dit keer tijd voor wat anders. Ik heb daarom besloten om naar Den Haag te gaan. Ik ben er al jaren niet meer geweest en het is natuurlijk wel een hele leuke stad. Alle leuke dingen die ik heb gedaan zal ik delen, zodat jullie ook een goed beeld krijgen wat voor leuke dingen er allemaal te doen zijn in Den Haag.

Escher in het Paleis

Nu zie ik mezelf als een kunstliefhebber, maar toch heb ik nog nooit Escher in het Paleis bezocht. Dit was dan ook iets waar ik lang naar uit heb gekeken en het heeft zeker niet teleurgesteld. De kunst van Escher was uiteraard prachtig, maar ook het paleis ziet er prachtig uit. Ik zou zelfs zeggen dat enkel de schoonheid van het paleis al een bezoek waard is. Ik heb Escher in het Paleis op donderdag bezocht en toen was het redelijk rustig. Wel hoorde ik dat het redelijk druk kan zijn in het weekend. Zorg dan ook dat je vroeg bent als je in het weekend komt, zodat je optimaal kan genieten van de optische illusies van Escher.

Chinatown

Ik was ook nog nooit in Chinatown Den Haag geweest en omdat ik hoorde dat het zo’n leuke stijl had wilde ik er heel graag naar toe. Als je Chinatown binnenloopt lijkt het net alsof je in een hele andere stad terecht bent gekomen. De winkels zijn anders dan je gewend bent en ook de geuren op straat doen je denken aan Oosterse kruiden. In Chinatown heb ik heerlijk Chinees gegeten bij een traditioneel Chinees restaurant. Ik zou iedereen aanraden die naar Den Haag gaat om is een keer in Chinatown te dineren. De Chinese keuken is daar heel anders dan de vernederlandste Chinese keuken die wij gewend zijn.

Terug naar huis

Toen ik terug naar huis wilde liet ik per ongeluk mijn telefoon vallen. Hierdoor was mijn volledige beeldscherm gebarsten en hier baalde ik heel erg van. Ik ben toen naar GSM Paradise telefoon reparatie den haag gegaan. Ze hebben hier mijn telefoon gerepareerd terwijl ik stond te wachten. Ik ben dan ook heel erg tevreden met de service en ze hebben me zelfs 3 maanden garantie gegeven op het nieuwe beeldscherm dat ze hadden geplaatst.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 topstyleshop.nl

Thema door Anders Norén