topstyleshop.nl

Online style magazine by Pierre

In stijl je katten binnen laten komen

Met mijn katten kan ik de hele dag lekker op de bank zitten, spelen en eigenlijk alles doen. Het zijn zonder twijfel mijn lievelingsdieren, maar laatst gebeurde er iets dat ik iets minder fijn vond. Tijdens het bereiden van het avondeten (dus ik denk zo rond vijf uur ’s middags) kreeg ik bezoek. Ik hoor je al denken: ‘van wie dan?’ Het was dus een onbekende kat. Ik houd van katten, maar dat ging mij net iets te ver. Hoe ik voor eens en altijd afrekende met ongenodigde gasten, lees je in deze blog.

Uitsluitend toegang voor je eigen huisdier(en)

Laat in ieder geval geen kattenluik bevestigen zonder SureFlap. De luiken voorzien van een handig systeem zorgen er voor dat uitsluitend je eigen huisdieren binnenkomen. Als je kat gechipt is kan deze er voor zorgen dat het luikje wordt ontgrendelt als het huisdier er voor staat. Geen zorgen, want als je huisdier geen chip heeft, kan je ook een halsband met een penning van SureFlap gebruiken. Ook hier reageren de luikjes op. Mocht er een ander dier voor het luik staan, zal deze niet openen en dus heb je geen last van onbekende katten (zoals ik had). Voordat het mij gebeurde stond ik er nooit echt zo bij stil, maar nu vind ik het super om te weten dat het niet weer voorvalt.

Niet alleen voor katten

Zelf heb ik katten en daarom gebruik ik die steeds als voorbeeld, maar de  SureFlap luikjes zijn ook voor honden. Daarnaast kun je kiezen voor een luik dat samen werkt met één kat, een variant voor een tweede én de luiken voor honden en katten. Mocht je een hondenmens zijn dan raad ik je deze handige luiken ook echt aan. Ongeacht wat voor huisdier(en) je hebt, wil je waarschijnlijk alleen je eigen diertje binnen hebben.

Snel even online bestellen

Voor het aanschaffen van een kattenluik (of huisdierluik voor kat én hond) hoef je niet stad en land af te reizen. Online kun je terecht voor het bestellen van alle SureFlap spullen. Niet alleen de luikjes, maar ook voederbakken kun je er vinden. Zelf dacht ik dat het wel handig was om meteen alles maar in huis te halen. De dag nadat ik alles besteld had kreeg ik mijn bestelling thuis. Heerlijk natuurlijk, want ik hoefde gelijk niet meer extra goed op het kattenluikje te letten voor potentiële indringers. Kortom, mijn probleem was meteen opgelost.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 topstyleshop.nl

Thema door Anders Norén